Нашата кратка история.

Казвам се Вероника Ланчева – Немцова. Още като дете, отвсякъде ме е заобикаляла модата. Отраснах в семейство, в което основен бизнес, винаги е бил именно шивачество. Сега вече като майка на две малки сестрички – Аяна и Калея, съм вдъхновена от най-прекрасното нещо, което може да се случи на една жена, именно майчинство! Затова започнах да предлагам детска мода.

Посветила съм цялата си любов и сила на децата си! Знам, че най-милото и смислено е да дадеш живот, да отгледаш и изградиш добра личност!

А за всяко малко дете е важно да не губи приказното в себе си! И точно затова избрах да допълвам важните моменти на децата и техните родители!
С красиви и приказни рокли, от нас за вас!
Както и подбрани вносни дрехи, с гарантирано качество и произход!

Високо качество на изработка, зашеметяващи модели, ръчна изработка, лично отношение към всеки наш клиент.  Цел за мен е да накарам всяко малко дете да се чувства приказно, да се усмихне и да запомни нашите дрехи.


Oфициални и ежедневни детски облекла Little sisters by A.K. – 
Когато поводът наближи, наша рокля облечи си ти! За празник, сватба, кръщене, рожден и имен ден, всеки ден, парти или за подарък. Няма да сгрешиш, с нашите дрехи ти създаваш спомени, приказни и вълшебни.

Абонирайте се

За поръчки, въпроси и съвместна работа на едро. 🚚

Тел: 0895 612 995
Email: office@littlesisters.bg

Работно време

Пон-Пет: 08:00 – 17:00

Събота: 08:00 – 17:00

Неделя: 08:00 – 17:00

© 2021 – Little Sisters България.

X
Догоре